Anmälan

Anmälan för 2018 års lopp öppnar 1 mars. Välkommen att anmäla er då.

Om du har större gruppanmälan så kan vi fortfarande hjälpa dig och även fakturera. Kontakta oss på info@sicklaloppet.se så hjälper vi dig.

Klicka här för Allmänna villkor

Anmälan är bindande och anmälningsavgift betalas inte tillbaka vid eventuella förhinder. Om du vill teckna en extern försäkring där bland annat avbeställningsskydd ingår så rekommenderar vi Folksams försäkring Startklar.

Om du har problem att anmäla dig får du hjälp här:

Fråga: Hur gör jag med min rabattkod som jag fått?
Svar: Du fyller i dina kontaktuppgifter som vanligt och när du kommer till steget där du anger vilket lopp och vilken klass du skall springa så finns det en ruta direkt under klassen med plats för din rabattkod. Ange koden och klicka på ”Lägg till” så ser du att summan du skall betala syns till höger. Observera att rabattkoden kan gälla för endast vissa av våra lopp.

Fråga: Jag har fått en rabattkod som inte verkar fungera.
Svar: Kolla först att du verkligen skrivit rabattkoden exakt som den står. Kontrollera även giltighetstiden för din rabattkod. Om du fortsatt har problem så kontakta oss på info@sicklaloppet.se.

Fråga: Jag har inte fått bekräftelse efter min anmälan.
Svar: Om du inte fått bekräftelse med e-post direkt efter du anmält dig och betalt så beror det oftast på att du skrivit in din egen e-postadress felaktigt. Kontakta då Sicklaloppets kansli för att få en manuell bekräftelse.

Fråga: Det kommer upp ett felmeddelande om fel säkerhetsinställningar på min dator.
Svar: Om du får ett felmeddelande om att du har fel säkerhetsinställningar på din dator så föreslår vi att du provar anmäla dig genom en annan webbläsare. Vi rekommenderar att man använder Chrome eller Firefox. Om det fortfarande inte går så föreslår vi att du försöker göra anmälan med en annan dator.

Fråga: Jag kan inte betala.
Svar: Om din anmälan och betalning inte går igenom kan det bero på en mängd olika saker. Först och främst bör du se till att din internetbank eller kreditkort/bankkort fungerar. Därefter rekommenderar vi att du kontaktar Sicklaloppets kansli på info@sicklaloppet.se för närmare undersökning.

Företag och organisationer
Vi tar emot anmälningar från företag och organisationer. Betalning kan ske mot faktura. Kontakta info@sicklaloppet.se för mer information.

Bilder på deltagare
Alla deltagare kan komma att fotograferas och bilder på deltagare kan komma att användas i informationsmaterial för Sicklaloppet, Gruvloppet och Lilla Sicklaloppet.

Upplysningar
Sicklaloppet arrangeras av Järla Orientering som medlem av Svenska Friidrottsförbundet.

Har du några frågor kontakta gärna oss: info@sicklaloppet.se

Sicklaloppet arrangeras av:
Järla Orientering
Hästhagsvägen 2
131 33 Nacka

info@jarla.com
www.jarla.com

plusgironr: 49 44 46-8
orgnr: 814000-0202